Lite olika saker...

Nåja dags att skriva några saker om teven. Bilden är bra och skarp, kändes annorlunda mot vår tv. Jag gillar skärpan men önskar ibland att jag kunde ljusa upp bilden mitt på dagen när solen ligger på i vårt vardagsrum. Då upplever jag ibland att bilden har aningen för svag ljusstyrka för att klara av att visa det som är på tvn bra. Men, denna tv är ju inte bara en tv att se på film och tv med utan också 3D och Smart TV. Jag hade nog för höga förväntningar på det där med att den ska vara smart och gå att surfa på. Det går att surfa på tvn men det går inte så smidigt som man hade önskat. Trodde först det berodde på att min wifi var något svag och testade då att köra på fasta linan som är 100 mbit. Men, det blev inte bättre. Det laggar när man scrollar sig ner på en sida som tex aftonbladet. Tar flera sekunder innan bilderna laddas upp och varje rörelse man gör ner på sidan hackar tvn fram bilden smått. Inte den opptimala surfarupplevelsen enligt mig. Den verkar inte casha sidan utan lixom laddar bit för bit varje sak den ska visa upp. Musfunktionen i fjärren är så där, ibland funkar det och den fångar rörelsen men ibland försvinner den helt och man får kämpa för att få fram musen på skärmen igen. Små saker må tyckas men rätt irriterande när man väl ska försöka använda sig av funktionerna. App utbudet är tunn, sl appen fick jag inte ens att funka, stort minus att man släpper ut appar som inte är kompatibla med fjärren, förstår inte poängen med att han en fin knapptangenbord när man inte kan använda den och måste knappa fram varje bokstav med pilar i appar. Men det är kanske något som ändras i framtiden? 

3D omvanligngsfunktionen gillar jag, kan alltså omvandla vanlig vardagstv-tittande till 3D upplevelse, det funkar bra. Har även provat det när vi kört tv-spel på playstation 3. Det funkar bra och förstärker spelupplevelsen. 

När man spelar tvspel känns det som att teven inte alltid hänger med i grafiken. Det blir pixligt och hackigt ibland och känns inte på samma sätt som i vår gamla teve där grafiken flyter på mer mjukt. Märkligt, då vår teve har några år på nacken och borde vara sämre grafiskt. Bilden är skarp och snygg men upplevelsen försämras när inte bilden hänger med i snabba rörelser i spelet.